Airco Onderhoud

aircoairco

Elke auto met airco heeft een airco beurt nodig.

Als het volume van het koudemiddel van de airco onder de 70 % komt kunnen er ernstige defecten ontstaan in uw airco systeem. Ook neemt dan de koelcapaciteit af. Door verdamping van het koudemiddel verliest het airco systeem jaarlijks ong. 10 % van het volume. Om een dure reparatie te voorkomen moet u tijdig de airco laten inspecteren. Laat uw airco bij Garage en Anders tijdig vullen met het koelmiddel R134A.

Ook de verdamper en het interieurfilter moeten regelmatig gereinigd dan wel vervangen worden. Om bacteriƫn en schimmels geen kans te geven reinigt Garage en Anders de verdamper en vervangen wij het interieurfilter (1x per jaar of met 15.000 km). Een speciale airco reiniger zorgt voor een veilig klimaat en een prettige geur in uw wagen.

Door een aangename en constante temperatuur in uw wagen bevordert u uw concentratie achter het stuur zowel in de zomer als in de winter. Het goed functioneren van uw airco zorgt op de zomerdagen voor een koel en aangenaam klimaat in uw wagen en tevens voor een ontvochtigende werking. Uw autoruiten worden vlot ontwasemd. Dit bevordert de veiligheid (zicht) tijdens het rijden.

Complete airco service voor alle automerken

  • Vullen van het koudemiddel R134A
  • Desinfecteren van de Airco systeem
  • Vervangen van het interieurfilter/pollenfilter (prijs afhankelijk van merk en type auto)
  • Eenvoudig online prijsopgave of een afspraak maken


Klantenservice

050 711 9005

Openingstijden

MA - VR

9.00 - 17.00

ZA

9.00 - 14.00

Adres

Stockholmstraat 8
9723 BC Groningen