Remblokken

remmenremmenremmenremmenremmen

Remblokken regelmatig laten controleren

Remblokken slijten behoorlijk waardoor deze tijdig vervangen moeten worden. Bij Garage en Anders worden de remblokken altijd gecontroleerd tijdens een kleine, middel of grote beurt of natuurlijk bij de APK. Als blijkt dat bij controle de remblokken vervangen moeten worden, hebben wij voor u A-kwaliteit / OEM remblokken voor een scherpe prijs.

Hoe weet u of uw remblokken aan vervanging toe zijn?

Versleten remblokken zijn gemakkelijk te herkennen aan een schurend geluid. Maar de meeste moderne wagens zijn voorzien van een indicator, die ervoor zorgt dat er een lampje op uw dashboard gaat branden als uw remblokken aan vervanging toe zijn. Als u een schurend geluid hoort, of het remsysteem lampje brandt. Blijf dan niet te lang doorrijden, omdat dan de remschijven worden aangetast. Blijft u toch te lang doorrijden, dan zult u ook uw remschijven moeten vervangen.

Vervangen van de remblokken?

Als de remblokken worden vervangen, dan gebeurT dit altijd aan de linker- en de rechter kant. Dit is meestal een relatief simpele ingreep, mits je een wagen hebt met remklauwen die je met speciaal gereedschap terug moet draaien. Bij het vervangen van de remblokken wordt ook de conditie van de remschijven vastgesteld. Uiteraard stellen wij u gelijk op de hoogte als deze aan vervanging toe zijn.

Elk vervangen remdeel moet worden ingereden

Als er nieuwe remblokken zijn gemonteerd, zorg ervoor dat u de eerste 100 tot 500km rustig en gecontroleerd remt. Nieuwe remblokken moeten ingereden worden omdat deze zich moeten aanpassen aan het oppervlak van de (oude) remschijf.

Wat kost het vervangen van de remblokken?

De kosten om de remblokken te vervangen zijn afhankelijk van wat voor auto u heeft (type, merk, etc.). Om precies te weten wat u moet betalen voor de remblokken kunt u het beste even contact met ons opnemen, dan krijgt u van ons een scherpe offerte.Klantenservice

050 711 9005

Openingstijden

MA - VR

9.00 - 17.00

ZA

9.00 - 14.00

Adres

Stockholmstraat 8
9723 BC Groningen