Montage

schokdempersschokdempersschokdempersschokdempersschokdempersschokdempers

Montage van de veren en schokdempers

Het vervangen van de veren, schokdempers of beide vereist toch enige ervaring. Om de veren van de dempers te demonteren heb je speciaal gereedschap nodig. Onder geen enkele voorwaarde mag enig gereedschap gebruikt worden om de zuigerpen vast te pakken. Doe je dit wel dan krijg je onvermijdelijk schade aan het gladde oppervlak van de zuigerpen, waardoor de keringen kunnen gaan scheuren. Als de keringen gaan scheuren zal de olie uit de schokdemper gaan zweten en de schokdemper onbruikbaar worden.

Tijdens de montage wordt er ook gecontroleerd of er nog andere versleten onderdelen van de ophanging aanwezig zijn. Bij Garage en Anders hebben wij speciaal gereedschap en de kennis om de veren of schokdempers van uw auto vakkundig en voordelig te vervangen.

Wat kost het om de veren of schokdempers te vervangen?

De kosten om de veren of schokdempers te vervangen zijn afhankelijk van wat voor auto u heeft (type, merk, etc.). Om precies te weten wat u moet betalen voor de veren of schokdempers kunt u het beste even contact met ons opnemen, dan krijgt u van ons een scherpe offerte.Klantenservice

050 711 9005

Openingstijden

MA - VR

9.00 - 17.00

ZA

9.00 - 14.00

Adres

Stockholmstraat 8
9723 BC Groningen